Red & White Foodie Photo Contest

Image Hosted by ImageShack.us

RED & WHITE – Foodie Photography Contest
(A collaboration of three foodie bloggers Dhi-FitriDwi )

August is closing in now. Most of us are pretty familiar with the warm feelings that August brings. August means mid summer for some…….. vacations to others…. or sitting on a beach watching sunset with a glass of margarita in hand for a few. But do you know that in August, some years ago, a man name Priestly discovered oxygen and Galileo demonstrated his first telescope to the Venetian lawmakers. Also it was the day when Indonesia declared independence from the Dutch Colonial. The day was August 17, 1945.

In the spirit of celebrating the Independence Day, the freedom in every aspect of life hopefully, we would like to see the creative spirit within YOU. If you have a talent in cooking or baking, food styling or food photography, show it to us, flaunt it. Even if you don’t think you have a talent, just send it anyway.
We would like to see it!

The theme is “Red and White” but it may be stretched as far as you can think of. Anything red and white, visual or concept wise, taste wise… anything. Be creative as much as you can. There’re some cool door prizes waiting. Remember, winning isn’t everything, but having fun is. So let’s have fun and let that creativity spilling over.

One participant can only send one entry. Just don’t forget to send in your entry to redwhiteevent@gmail.com by August 18, 2008 midnight GMT+7

Ensure that you submit all the details
Name/Nickname :
Blog/Site Name :
Blog/Site URL :
Entry Title :
Entry URL :
Attach image : image of the entry with 350 pixel size or more  in width

Don’t forget to link back to this post, k? 😉

Happy clicking!!

Featured Patrons of Foodie Photo Contest:
* Tartelette – Helen
* My Culina Sanctuarium – Dita
* For The Love of Baking – Riana
* My Hidden Place – Ikaray
* La Vie en Rose – Lita

 

THE PHOTO CONTEST IS CLOSED NOW. WINNERS ANNOUNCEMENT CAN BE FOUND HERE
Come back and check for the next event!

 

Link to more postings

29 Comments»

  eliza wrote @

halo Dhi…mau jg ikutan, udah diajakin Dwiana.
rasa2nya belum pernah mampir kemari yah, tapi blog ku ada di link mu😀 adanya yg dapurngebulterus di blogger. blogmu bagus! met kenal deh yah…harus sering2 mampir nih🙂

  Rita wrote @

wadowwwww coba aku fikirkan apa yahhh yg red and white and daku doyan and berkaitan dengan indonesia….hohoho…and daku kurang bisa motret getuuu oppps

  barefootster wrote @

@ eliza: pindah-pindah terus aku…😀 dari MP trus blogspot, skarang WP. Belum sreg sama layoutnya. Yuks ikutan..ikutaaaannn :-)))))

@ Rita: bisa visualnya atau konsepnya …. ikutan aja Rit, biar rameeee…😀

  titi wrote @

Hellow Mba Dhi, thanks for your invitation, mudah2-an aku ada ide ya buat ngeramein acara, syukur2 menang, haha… menghayal siang2.

  Riana wrote @

Ahoooy,….
mudah-mudahan sempet ikutan nih. Walopun belom-belom udah minder duluwan…

  barefootster wrote @

@ Mbak Titi : asiiiikk, ikutan ya mbaaaa, biar rameeeee….. hehehehe

@ Riana : jadiiii? qiqiqiqi… namamu boleh dilisting jadi patron ya? ya? ya? …:-)))) Thank youuuuuuuuu

  ema wrote @

salam kenal ya…, siapa tau bisa ikutan maklum msh amatir..:)

  retno wrote @

dah denger juga niy dari Dwi, pengen juga ikutan postingnya boleh bulan julikah?..ehh…klo ada ide deh baru ikutan

  mae wrote @

Kok blm pernah nemu blog ini ya ? Kuereeeeen buangets !!! Must-to-link one deh…

Biar poto msh belepotan, smoga nanti bs ikutan event ini. Makasih ya udah ngundang, en makasih jg udah ngunjungin dapurku🙂

Nice to know you…

  barefootster wrote @

@ Eliza : hai, makasih dah mampir yaaa… kayanya kita kontak di MP. Ikutan kan ya mbak? :-)))

  barefootster wrote @

@ Mae: makasih, kemarin aku nengok ke blog mu juga, cantik2 fotonya & resepnya mantaapppss…

  elsye wrote @

Dhi, semoga gue bisa ikutan😀..masih mikir idenya…btw, sekalian gue link ya blognyaa jadi bisa sering2 maen nih..tengkiyuuuu…:D

  ika wrote @

hey dit .. good luck utk event nya ya ..
aku baru bales email .. sorry baru liat …🙂

  Foodie Photo Contest – Update « wrote @

[…] More information on how to submit your entry, have a look HERE […]

  Evi wrote @

Halo..mbak.. pingin ikutan nih, boleh ya..?

  barefootster wrote @

Ikaaaa…. thanks for being the patron yaaa… :-)))

Evi – boleh bangeeeettttsss, ditunggu submission nya yaaa 😀

  shelvy wrote @

mo ikutan bolehkan yah…diajak ama dwiana.p
tapi lagi mikir dulu habis mera n putih bingung euyyyyyyyyyy
met kenal yah

  mindy wrote @

jeng Dhi, ini kudu di kirim ke email tgl 15 Agt? trus di post di blog-nya juga tgl 15 Agt atau sebelumnya boleh? gw sut bikin tapi tgl 15 itu gw entah lagi di hutan belantara mana. tulung jawabannya yaaa.. sengkyu and good luck for the event.

xx

  barefootster wrote @

@ Jeng Mindy: wah, jalan2 kemana Min? boleeeehhh, dah rembukan dan kita setuju untuk ngundurin deadline sampe tgl 18. Oleh2 ya Miiinnn 😀

  yunike wrote @

mo nanya neh, apa fotonya harus makanan yang kita bikin sendiri?
ato boleh apa aja asal yang masih ada hubungannya dengan makanan?
salam kenal ya sebelumnya… tau ini dari dwi🙂

  titi wrote @

Aku udah submit my entry ya Mba, semoga masuk emailnya.

  barefootster wrote @

Yun: asal temanya merah putih dan food-related; gak harus masakan sendiri kok😉

Mbak Ti: yupsss, dah diterima dengan baiks, makasih yaaaa entry nya. Cantik banget kue elmonya

  Foodie Photo Contest – reminder « wrote @

[…] More information about the event […]

  Jescel wrote @

i’m sending my entry

  yeni wrote @

Dhi,thanks ya invitenya…
Itu postingan lama say,apa bisa..??

Tapi,mudah-mudahan dapat ide masak,aku pasti ikutan.

  barefootster wrote @

Yeni – bisa saaaaayyyy, mau masukkin foto yang udah ada boleh, mau bikin lagi juga boleeehhh 😀

  Findrie wrote @

Hi Mba Dhi.. aku ikutan yah kontesnya. Amatiran mau turut ngerame-ramein boleh kan hihi.. I love your blog & photos! Aku link ya Mba. Thanks.

[…] am also submitting this entry to Red & White Foodie Photo Contest, a collaboration of three foodie bloggers Dhi-Fitri-Dwi, in celebration of Indonesia’s […]

  Nursery Decoration wrote @

i am always interested to join photocontests specially if there is a great deal of price on it :;~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: